KONYA / SELÇUKLU - Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu

Kas

Bugün güzel bir ziyaret gerçekleştirdik! Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi” (ÇEDES) kapsamında emekli olan Celalettin IŞIK öğretmenimizi ziyaret ettik. Eğitim hayatına uzun yıllarını vermiş, öğrencilerine değerli bilgiler aktarmış bu öğretmenimizi eğitime katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik dönemi geçirmesini diliyoruz.

Haydi bizim çocuklar.Hentbol.

Kas

Okulumuzun bahçesini temizlemek için bugün bir araya geldik! Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle, doğayı koruma ve temiz bir çevre bilincini pekiştiriyoruz. Öğrencilerimizle birlikte ağaç dallarını topladık, çöpleri temizledik ve doğaya zarar veren unsurları ortadan kaldırdık. Birlikte çalışmanın gücüyle, öğrenirken ve eğlenirken çevremize katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz!

Kas

Bahçemizdeki banklarımız boyandı, bakımları yapıldı , peyzajı düzenlendi.

Kas

Bu özel gün, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği tarihtir ve tüm Türk milleti için büyük bir anlam taşır. Atatürk, Türk milletine bağımsızlık, modernleşme ve çağdaşlık yolunda önderlik etmiş, ülkenin geleceğini şekillendirmiştir. Onu anmak, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini pekiştirmek, Atatürk ilke ve devrimlerini hatırlamak ve onun fikirlerini yaşatmak anlamına gelir. 10 Kasım, sadece Atatürk'ü anmakla kalmaz, aynı zamanda onun mirasıyla geleceğe yürümek için bir fırsat sunar. Atatürk'ü anma gününde, onun öğretilerini anlamak ve benimsemek, Türk milletinin ortak değerlerine sahip çıkmak ve onun izinden ilerlemek önemlidir. Atatürk'ü anmak, onun büyük mücadelesini ve Türkiye'nin bugünkü başarılarının temelini hatırlamak anlamına gelir. O, Türk milletinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak bir liderdir ve onu her zaman büyük bir saygıyla anıyoruz.

Biz başladık bile.

Kas

Lösemili Çocuklar Haftasına turuncu ile iz bırakıyoruz.2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında ve LÖSEV in kuruluşunun 25. Yılında okulumuz özel eğitim sınıfı ve 7. Sınıflar ile farkındalık yaratmak, Lösemi ile savaşan küçük arkadaşlarımıza destek olmak için biz de varız.Sevgi, iyilik ve umut için turuncu ile ışıl ışıl.

Kas

Geri dönüşüm farkındalığı için Selçuklu Kongre Merkezinde 5.sınıflarımız Selçuklu Belediyesinin düzenlediği tiyatro etkinliğine katıldı.Keyifli bol eğlenceli bir öğrenme gercekleşti. @selcuklubel

Kas

Okulumuza adını veren Şehit Mustafa Çuhardar'ın ailesine ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım ,Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi )kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz ile ziyaret düzenledik.

Ekm

Teknoloji ve tasarım dersinin 29.Ekim 100.yil etkinliği için hazırlanan geri dönüşüm afiş yarışması.
Dereceye giren ve tüm katılan öğrencileri kutlarız .

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nurbanu Ünlü'nün rehberliğinde 7. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı "Cumhuriyetin İlanından Günümüze Türk Bilim İnsanları" konulu sunum okulumuz öğrencilerine sunuldu.

Ekm

Selçuklu Belediyesi tarafından okullarda “Bilinçli İnsan Yaşanabilir Çevre” konulu eğitimi verilerek, okulumuzda sıfır atık bilinci oluşmasına katkı sağladıkları için belediyemize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında okulumuzun özel eğitim öğrencileriyle “Cumhuriyet Yürüyüşü “ gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atamızı ziyaret ettik…

Kutlamalarımız Doğada
Okulumuz 7G sınıfı ile Meram Tavusbaba Çamlığı ve Kızlar Kayası'nda Cumhuriyet Bayramı Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Yaşasın Cumhuriyet, Teşekkürler Mustafa Kemal Atatürk.