KONYA / SELÇUKLU - Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu

Mrt

Milli eğitim bakanlığı Sosyal sorumluluk programı ve hayat boyu öğrenme “Akran Rehberlik” projesi kapsamında @selcuklufenlisesi 9. Sınıf öğrencileri okulumuzdaki 8. sınıflara rehberlik etmişlerdir. Bu proje yıl boyunca sürecek olup 8. Sınıflara lise hayatına geçerken yöntem ve teknikleri 9. Sınıf öğrencileri rehberlik edeceklerdir.

Mrt

Yıldız Okul Konya Taekwondo İl birincisi 54 Kg da okulumuz öğrencisi Tahsin Talha Ekinci olmuştur. Kendisini , öğretmenini ve antrenörünü tebrik eder, Kırşehir’de yapılacak olan çeyrek finalde başarılar dileriz.

Ock

Sınavlarda dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Medeniyet Okulu projesi kapsamında gerçekleştirilen “Haydi Bil Bakalım” yarışmasında TURUN SONUCUNDA 1. OLARAK BİTİRDİK. Finale doğru ilerlemenin gururunu yaşıyoruz. Bu yarışmada öğrencilerimizi , ailelerini ve öğretmenlerimizi kutlarız.

Ock

Okulumuz 6-G sınıfından Ravza Duygu Kick Boks 47 kg da Konya 3. sü olmuştur.

Öğrencimizi ve çalıştırıcını kutlar başarıların devamını dileriz.

Ara

"Akıl bir kuzu, nefis kurt, iman ise bir çobandır! İman kuvvetli olmazsa nefis aklı yer" (Hz. Mevlana) Mevlana haftası münasebetiyle ve “Şehrimiz İmzamız” projesi kapsamında okulumuz yanbancı uyruklu öğrencileriz ile 7D öğrencileri kapsayıcı kültürel bütünleşme kapsamında    Mevlana Türbesi, istiklal Harbi Şehitliği ve Konya Panorama Müzesi gezisi düzenlenmiştir.

Ara

Sıfır Atık Yarışması için son hızla atık toplamaya devam ediyoruz.

Ara

Medeniyet Okulu ve Konya İl Milli Eğitim müdürlüğünce 8. Sınıflara düzenlenen LGS izleme ve değerlendirme sınavı okulumuzda yapılmıştır.

Ara

Haydi bil bakalım bilgi yarışmasındaydık.

Ara

Okullar arası Voleybol müsabakasında Özel Sınav Koleji 2-0 yenerek bir üst tura yükseldik. Emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlarız.

Ara

ÇEDES ( Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında ; Şehit Aybüke öğretmenin hayatının anlatıldığı sinema filmi için özel bir gösterim izledik. Her bir sahnesinde Aybüke öğretmenin cesareti, fedakarlığı ve öğrencilerine olan sevgisi yüreklerimizi burktu. Onun gibi öğretmenlerin var olduğunu bilmek umut verici. Minnetle anıyoruz…#ŞehitAybükeÖğretmen #Unutmadık

Tebrikler gençler.

Ara

Sedep kapsamında 7 G sınıfı ile 8 haftalık Sanat Ve Tasarım Atölyesi çalışmalarımızın 3. Haftasını tamamladık. Öğrencilerimiz ilgi ve yeteneklerini keşfetmeye devam ediyor.

Okuma saati :)

Aynı Bahçenin Çiçekleriyiz… @sehitmustafacuhadarortaokulu #özeleğitim