KONYA / SELÇUKLU - Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu

Nis

Sayın Bağışçımız, Bağışınızı bizimle paylaştığınız için içtenlikle teşekkür ederiz. Sizlerin desteği sayesinde daha fazla insanın hayatına dokunabilmek ve toplumumuzu daha iyi bir yer haline getirebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bağışınızın bize verdiği güçle daha fazla insanı desteklemek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. Bağışınızın değerini bilmek ve sizi destekçilerimiz arasında görmek bizi son derece mutlu etmektedir. Sizlerin duyarlılığı veyardımseverliği sayesinde daha güçlü bir toplum olma yolunda ilerliyoruz. Tekrar teşekkür eder, gelipte bir şekilde kan veremeyenlere , gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara desteğiniz için minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz. Saygılarımızla,

Nis

Okulumuzda düzenlediğimiz 23 Nisan etkinliğinde dünya çocuklarını ve Romanya’dan Geo Bogza Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri Konya Spor Lisesi ile coşkulu etkinliklerle dolu bir gün geçirdik. Çocukların mutluluğunu paylaşmak harikaydı!

Nis

Erasmus + projesi kapsamında Geo Bogza Ortaokulu ile 2. gün.

Nis

Sevgili arkadaşlar,dostlar,velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimiz, Köy okullarına oyuncak ve giysi bağışı yaparak çocukların yüzlerini güldürmeye ne dersiniz? Küçük bir adım, büyük bir mutluluk demek! Detaylar için bize ulaşın.

Mrt

Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen “OKULLAR SIFIR ATIK ICIN YARISIYOR” projesi kapsamında atık toplamada bu ayın birincisi olan sınıfa sinema ve mısır keyfi ile ödüllendirildi. Yarışmayı hatırlatalım: Selçuklu Belediyesi iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü kaytlarina göre en fazla atik toplayan okullar tespit edilecektir. 6 Kasim 2023'de baslayip son atik verme günü 03 Mayis 2024 tarihine kadar sürecek yarismada degerlendirme iki asamada yapilacak olup grencibagina en fazla atik toplayan okullar ve toplamda en fazla atik toplayan okullar olmak üzere Bagimsiz Anaokulu, Ilkokul, Ortaokul, Lise olmak üzere dört kategoride dereceye giren okullara asagida belirtilen hediyeler verilecektir.

Mrt

"Ailem Sınıfımda" Her hafta bir öğrencimizin ailesini sınıfımıza davet edip mesleği veya ilgi alanıyla ilgili sunum yapmasını istedik. İlk davetlimiz Sevgili Meryem Hanım. Yılların verdiği ev hanımlığı donanımını bugün öğrencilerimize sergiledi. Eğlenceli, bereketli,tecrübeli harika bir sunum oldu. Teşekkürler Meryem Hanım.

Mrt

Ortaokullar Arası MUNAZARA YARIŞMASINDA TUR ATLADIK. 1. Tur Konumuz “Sosyal medya insani hassasiyetleri köreltmektedir.” Sırada 2. turumuz var. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

2023/2024 Konya Badminton Okullar Yıldız Kız Konya 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

2023/2024 Konya Badminton Okullar Yıldız Erkek Konya 1.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi çok teşekkür ederiz.

Özel Eğitimde Beden Eğitimi dersimiz

Mrt

Konya @turkiyeiskurumu nun düzenlediği “Meslek Seçimin Önemi ve Liseleri Tanıyalım” projesi kapsamında 8. Sınıf öğrencilere meslek ve lise tanıtım yapıldı.

Mrt

Özel Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri okulumuz öğrencilerine ilk yardım semineri vererek bilgilendirme yapmıştır.

Mrt

26-28 Şubat Tarihleri Arasında Niğde ilinde yapılan okullararası YILDIZlar Grekoromen Türkiye Şampiyonasında 100 Kg Da öğrencimiz M.Talha Kurt Türkiye Şampiyonu Olmuştur . Kendisini , ailesini , öğretmenlerini ve antrenörlerini kutlarız .